Please enable JS

Rólam

A fejlődésben hiszek! 24 éve sikeresen fejlesztek szakmai keretek között folyamatokat, szervezeteket és embereket. A kényelmességem és a képességeim által a hatékonyságom igen magas. Élvezettel érek el eredményeket a lehető legrövidebb időn belül és a lehető legkisebb erő befektetéssel.

Hatékonyságomból és dinamizmusomból adódóan rengeteg időt, pénzt és munkát fektettem önmagam megismerésébe, fejlesztettem meglévő képességeimet és tanultam meg alkalmazni módszereket, találtam ki új megoldásokat.

Meggyőződésem, hogy mindannyian mások vagyunk és mindenki ugyanolyan értékes. Mindenkinek a maga döntése, hogy milyenné akar válni, mit szeretne kihozni magából. Hiszek az előre elrendelt fejlődési célban és abban, hogy minden képességünk megvan annak eléréséhez.

Idealizmusomból adódóan bízom abban, hogy a lehetőségek megmutatásával és az információk átadásával részese lehetek egy együttműködő, támogató magyar társadalom létrehozásának.

Ember vagyok és szeretek az lenni. Gyengeségekkel és erősségekkel. Határozottan képviselem véleményem és önmagam, az értékeket, amikben hiszek. Szívesen ismerek meg más nézőpontokat és fogadom el azokat.

Erős vagyok a célok pontos kitűzésében és azok elérésében. Tudásom és érzékenységem segítségével ugyanezt tudom adni ügyfeleim részére.

Abban támogatok egyéneket, csoportokat, családokat, szervezeteket, hogy találják meg a pontos céljukat és fejlesszék azokat a képességeket, amelyek segítik ezen célok elérésében.

Eszközeim: NLP, coaching, családterápiás és pszichológiai eszközök, parapszichológiai és transzperszonális pszichológiai módszerek, meditáció, mediáció, tréning módszerek, facilitátori eszközök, 800 óra csoportos és egyéni saját élmény.

Szakmai hátteremről és tanulmányaimról bővebben ITT olvashatsz.

Telefonszám: +36 20-378-56-50

Kapcsolat